Deurkozijnen Nijmegen

Deurkozijnen Nijmegen

Voor het kopen, bestellen, plaatsen of monteren van deurkozijnen in Nijmegen en omliggende regio moet u bij een specialist als Bernhardt Kozijn en Bouwadvies zijn. Al zo’n dertig jaar lang staan wij borg voor goede service en hoge kwaliteit voor kunststof deuren, schuifpuien en ook deurkozijnen bij u in Nijmegen.

Helaas zien wij vaak dat mensen hierop willen bezuinigen of het niet echt serieus nemen. Maar denk u eens in hoezeer uw energielasten kunnen dalen met perfect sluitende kunststof deurkozijnen bij u in Nijmegen. Het kunststof profiel van een deur kent aan de binnenkant immers meerdere ‘kamers’, die een hoge isolatiewaarde hebben. Daarmee blijft tocht en kou buiten de deur, terwijl u in de zomer verhoudingsgewijs een koele woning ermee zal hebben.

Deurkozijnen bij u in Nijmegen: vervang hout door kunststof!

Wat wij soms ook jammer vinden is het enorme geloof van mensen in houten deurkozijnen bij hen in Nijmegen. Vroeger was een houten deurkozijn de enige optie en wist men niet beter. Maar wie tegenwoordig slim is, kiest voor kunststof deurkozijnen in Nijmegen door te bestellen, kopen, plaatsen of laten aanleggen Bernhardt Kozijn en Bouwadvies uit Groesbeek.

De bekendste pluspunten nog even op een rijtje: net als kunststof deuren zijn ook de deurkozijnen van kunststof onderhoudsvrij. Ook zijn ze zeer brand- en inbraakwerend. Weersomstandigheden van zon tot regen blijven buiten de deur, mede door een vakkundige installatie zoals u bij ons bedrijf met dertig jaar ervaring mag verwachten. Ook kent een kunststof deurkozijn een veel langere levensduur dan zijn houten variant, en is duurzamer en milieuvriendelijker omdat het ook bij onze topmerken als Gealan en Alpro vaak om hergebruikt PVC gaat. Kunststof deurkozijnen bij u in Nijmegen zijn niet alleen voordelig vanwege de lange levensduur, ook bent u geen tijd en geld meer kwijt aan schilderen en ander onderhoud.

Een deurkozijn van kunststof is tegenwoordig in vele kleuren, kan worden geleverd in een levensechte houtnerf-look en is snel te monteren. Omdat Bernhardt Kozijn en Bouwadvies alleen voor goede kwaliteit gaat, voldoet alles waar wij mee werken aan de juiste eisen, certificaties en keurmerken. Denkt u hierbij onder meer aan het tot Kiwa behorende KOMO keurmerk.

Doe inspiratie op bij de fotoreportage op deze website

Onder het kopje ‘Fotoalbum/projecten’ op deze site treft u vele voorbeelden van andere deurkozijnen die wij plaatsten. Dit om u vertrouwen te bieden en mogelijk op ideeën te brengen.

Qua deurkozijnen in Nijmegen kunt u bij ons altijd slagen. In prettige en heldere communicatie zal duidelijk worden wat u wil en kunnen wij maatwerk leveren op het gebied van kleur, vormgeving of het hang- en sluitwerk. Op verzoek komen we bij u thuis kijken en bespreken wat er moet gebeuren en kunt u ons om een offerte vragen. Wij doen alles om u tevreden te krijgen en te houden met uw deuren in Nijmegen. 

06 22 89 13 17 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deuren plaatsen Nijmegen - Deuren plaatsen Venlo - Kunststof kozijnen plaatsen Arnhem - Prijs deuren Nijmegen -  Prijs deuren Venlo - Deurkozijnen Arnhem - Deurkozijnen Nijmegen - Kunststof Kozijnen Prijs Arnhem - Kunststof Kozijnen Prijs Nijmegen - Raamkozijnen Arnhem - Raamkozijnen Nijmegen - Schuifpui Plaatsen Nijmegen - Schuifpui Plaatsen Venlo

Deurkozijnen Nijmegen - Bernhardt Kozijn en Bouwadvies

Deurkozijnen Nijmegen Deurkozijnen Nijmegen Deurkozijnen Nijmegen